Manipulatie – en hefgereedschappen

een grijper op maat als extra afwerking voor uw montage- of hefsysteem

Wil u goederen heffen of manipuleren met een heftool? Dan kan een grijper op maat niet ontbreken. Grijpers worden aan hef- of montagesystemen toegevoegd voor een optimale ergonomie op de werkvloer. Ze kunnen elektrisch of pneumatisch aangestuurd worden en worden op bijvoorbeeld robots, takels of handgereedschap gemonteerd voor tal van industriële toepassingen.

Grijper op maat

creëer grijpers met De Roeve mechanical

Grijpers zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn het werkpaard van uw geautomatiseerde  productieomgeving. Het is vaak geen eenvoudige opdracht om de perfecte grijper voor uw systeem te vinden. De Roeve Mechanical ontwerpt daarom samen met u een grijpsysteem op maat dat zowel aan uw machine als productieomgeving is aangepast.

Er wordt in de eerste plaats vaak naar een pneumatische grijper gekeken vanwege hun eenvoudige bouw en een waaier aan variatiemogelijkheden. Ze zijn gewoonlijk zeer sterk en vragen nagenoeg geen onderhoud.

Maar ook de elektrische grijper wint aan populariteit. Dit type grijper heeft steeds meer keuzemogelijkheden en biedt meer procescontrole en flexibiliteit. Bij De Roeve Mechanical kan u ook terecht voor een hybride grijpsysteem waarbij een pneumatische grijper met een ingebouwd ventiel elektrisch kan aangestuurd worden.

Wil u een grijper op maat integreren in uw productieproces?

Ga voor een optimale ergonomie op de werkvloer met een grijpsysteem op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.