Manipulatie – en hefgereedschappen

een heftafel op maat maakt uw productieomgeving ergonomisch 

Uw goederen optillen, verplaatsen of in een bepaalde positie brengen op een uiterst veilige, efficiënte en ergonomische manier? De Roeve Mechanical ontwikkelt en bouwt een heftafel op maat aangepast aan uw specifieke eisen, van manipulatiesystemen tot hef- en hijswerktuigen op maat.

Heftafels zijn betrouwbare oplossingen om goederen of onderdelen op een bepaalde positie te brengen. Ze worden ingezet om ergonomische werksituaties te creëren of om niveauverschillen in interne transportsystemen te overbruggen.

Heftafel op maat
Heftafel op maat
Heftafel op maat
Heftafel op maat

Heftafel op maat

De Roeve Mechanical ontwerpt en bouwt heftafels die specifiek zijn afgestemd op de goederen en het gebruik. Een heftafel kan op specifieke afmetingen gebouwd worden en voorzien worden van een systeem om de goederen efficiënt op en af te laden zoals: rollenbanen, kettingbanen,…. Uw heftafel kan vast opgesteld worden of mobiel uitgevoerd worden. Er zijn meerdere aandrijf- en overbrengingssystemen mogelijk die eveneens afgestemd worden op de toepassing. Mobiele heftafels kunnen met een batterij uitgevoerd worden.

Heftafels of andere heftools op maat?

Verbeter uw productieomgeving met een unieke, ergonomische installatie die aan al uw technische vereisten voldoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.