Manipulatie – en hefgereedschappen

ontwerp samen met ons takels op maat die uw werk perfect en veilig uitvoert

Takels op maat zijn systemen om goederen gemakkelijk te trekken of op te tillen. Een takel wordt gebruikt om onderdelen te monteren of werken uit te voeren aan goederen. Het is hierbij belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt.

Takels op maat

Takels voor dagdagelijks of uitzonderlijk gebruik

De Roeve Mechanical ontwerpt en bouwt takels die afgestemd zijn op de goederen die moeten getakeld worden en op de omgeving waarin getakeld moet worden. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in elektrische of pneumatische takelsystemen de bediend worden met een bedieningskabel. Deze vereisen geen enkele mankracht.

Takels kunnen opgebouwd worden op basis van een ketting of een kabel en kunnen geïmplementeerd worden in diverse systemen zoals bijvoorbeeld een rolbrug. Bij kabeltakels zijn verschillende hijssnelheden en hijshoogtes mogelijk. Ze worden veelal gebruikt als het hart van een rolbrug. Kies voor een kettingtakel als u een compact, licht en eenvoudig te monteren systeem zoekt om dagdagelijkse lasten te hijsen. Al onze takels worden opgeleverd met de nodige veiligheidskeuringen en een CE-certificaat.

Takels of andere heftools op maat?

Veilig tillen en hijsen met een op maat gemaakt takelsysteem.

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.