Interne transportsystemen

stapelaar op maat van de roeve: een slimme totaaloplossing voor uw productievloer

Een stapelaar op maat zorgt voor het heffen, vervoeren en stapelen van goederen op een welbepaalde manier. De goederen worden meestal aangevoerd d.m.v. een transportband. De stapelaar neemt de goederen en stapelt deze op elkaar. Naast het efficiënt vervoeren en stapelen van goederen, zorgt een op maat gemaakte stapelaar ook voor ergonomische ondersteuning voor uw medewerkers.

stapelaar op maat

stapelaars, hoog, laag, snel, traag

Voordat u besluit om een stapelaar te kopen, kan u beter eerst goed na gaan welk soort stapelaar bij uw productieomgeving past. Wil u uiterst efficiënt te werk gaan, kan een manuele stapelaar de beste keuze zijn. Elektrische of semi-elektrische stapelaars bieden dan weer een minder arbeidsintensieve oplossing voor zwaardere lasten.

Een stapelaar op maat kan ook relatief klein zijn zodat u bijvoorbeeld gemakkelijk nauwe bochten kunt nemen. Heeft uw productievloer brede gangen, dan kan een stapelaar met grotere breedte net dat extra rijcomfort voor uw werknemers voorzien. Dient uw stapelaar slechts korte afstanden af te leggen of heeft het een grote hefhoogte nodig? Is er een specifieke werkingssnelheid nodig? Er zijn veel variabelen om rekening mee te houden. Ons ervaren team wijst u de weg en biedt ook totaaloplossingen aan vertrekkend van de detectie van het te stapelen goed, een aangepaste grijper tot aan de afvoer of eventuele tussenstockage van de paletten.

Stapelaar op maat en geïntegreerd in uw omgeving?

Ontwerp samen met ons een unieke stapelaar op maat die net dat beetje extra kan.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.